Inläggen innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.

page

Jag var inbjuden till ännu en bokfrukost den här veckan, men denna gång till B. Wahlströms som höll till i sina nya lokaler hos Storytel på Valhallavägen i Stockholm. Vi fick en riktigt god frukost (en av de bästa faktiskt!) med fina mackor (brödet var verkligen supergott!), smoothies, cupcakes och kaffe/te. De goda bakverken hade Alisa Bandell gjort och hon släpper nu en bakbok för de lite yngre läsarna.

160316-12

160316-10

Som ni ser på bilderna ovan så har det kommit och kommer att komma många nya böcker i vår/sommar. Jag själv är mest sugen på att läsa Svart vatten av Camilla Jönsson, Vilse av Karina Berg Johansson, Ruta Sepetys kommande bok, Siri Pettersens böcker (som jag fortfarande inte har läst eftersom jag aldrig fick det utlovade recensionsexemplaret) samt Alisas bakbok då givetvis 🙂

160316-11

Alisa Bandell, Daniel Edfeldt och Pia Hagmar berättade om sina böcker – hon har gett ut hela 65 böcker på förlaget! – och Pia visade även upp sin första bok hon skickade in till förlaget. Den var utklippt i rätt format och med färdig baksidetext. B. Wahlströms kommer även att lansera Moderna klassiker, först ut är Ett hål om dagen.

160316-14

Man fick välja en bok att ta med sig hem efter frukosten och jag tänkte först ta boken Jack av Christina Lindström som jag länge har varit sugen på att läsa, men jag tog istället och reserverade den på biblioteket och valde Världens värsta tandläkare av David Walliams (Little Britain!) istället då jag älskar fint illustrerade böcker. Alisa Bandell hade bakat fler godsaker än cupcakes och vi fick med oss en Japp-kaka och jordgubbsremmar som jag delade med min kille.

Vi fick även en tygkasse och en katalog över sommarens utgivning och SNART KOMMER DEN! Jag älskar nordisk mytologi och Johan Egerkrans så hans bok Nordiska gudar står högt på min önskelista!

Tack till Jenny och B. Wahlströms för ännu en fantastisk början på dagen!