Inläggen innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.

Helgfrågan

“På söndag fyller jag år (25 typ) och så klart har jag en del böcker på önskelistan.” – Mia

Vad har du på din önskelista?

Jag fyller år i april och jag har i stort sett samma önskelista som i julas då det enda jag fick från den var värmefilten som ni ser längst upp till höger i bilden. Älskar verkligen den filten! Men det här är vad jag önskar mig i år:

Och ja, jag önskar mig en flygresa över Nordsjön trots klimathot, flygskam och Brexit (hur det nu kommer att gå…) Men så flyger jag ungefär en gång vart 5:e år och tar helst tåget om jag kan välja. Så mitt samvete är ganska rent. Kollade för övrigt upp vad det skulle kosta att ta tåget hela vägen till London från Stockholm och det är sjukt dyrt jämfört med flyget! Miljöhjältarna får se till att pressa priserna på miljövänliga transporter som tåg eller fixa en ny båtlinje från Sverige till England (eller Danmark till England) så att vi låginkomsttagare också kan ha råd att resa billigt utan att flyga. Och ja, jag är även lite flygrädd efter att ha läst och sett hemska bilder från alla flygolyckor de senaste åren…

Bonusfråga: Har du någon favoritmeny?

Nej, jag har inget jag är överförtjust i när det kommer till mat. Oxfilé är nästan det enda köttet jag tycker är gott, lax är en annan favorit. Men jag har så föränderlig smak att jag inte kan planera långt i förväg vad jag ska äta. Frukttårta är gott förstås. Älskar även semmelwrap. Men nej, jag har ingen favoritmeny.

Helgfrågan kommer från Mias bokhörna.