Inläggen innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.

I dagens lucka kan du vinna boken Förmögenheten – Ensamhet i sällskap av Madeleine Strandberg. En feelgoodroman som skildrar en vänskap mellan Majken och Maj-Lis, trots en åldersskillnad på drygt femtio år. Boken utspelar sig i Göteborg och tillsammans skapar de två kvinnorna ett projekt, som kommer att betyda allt för en hel omgivning. Förmögenheten – Ensamhet i sällskap är Madeleine Strandbergs debutroman och släpptes 16 oktober i år.

Förmögenheten: ensamhet i sällskap av Madeleine Strandberg

Majken överrumplar sin man tillsammans med en annan kvinna i deras gemensamma säng. Abrupt tvingas hon därför bryta upp från sitt liv som lyxhustru mot en betydligt enklare vardag. Ensam flyttar hon till en tvårummare i stadsdelen Högsbo i Göteborg, ett område där hon inte känner någon. Utan arbete måste hon nu skapa sig ett nytt självständigt liv.

Redan samma dag som hon flyttar in träffar hon på en granne, den nästan sextio år äldre änkan Maj-Lis. Vad som börjar med en enkel välkomsthälsning leder snabbt till en vänskap som kommer att bli mycket värdefull för de båda kvinnorna. De båda väninnorna berikar varandra genom livsberättelser och erfarenhetsutbyten och en idé väcks som kommer att betyda allt för en hel omgivning. Idéen får ett namn, Förmögenheten – Ensamhet i sällskap.

HÄR TÄVLAR DU:

Gå in på @Bokbesatt och tävla i dagens lucka där.

Den här luckan är öppen fram till och med 23:59 ikväll. Tävlingsregler hittar ni här.