Läser så fort jag kan

Just nu läser jag Insatiable av Meg Cabot då jag skaffade uppföljaren på bokrean och blev så sugen.
Insatiable (som betyder omättlig) verkar vara en klassisk vampyrkärlekshistoria, och här är riktigt udda trailers för boken:

Jag blev så glad!

Jag blev så glad när jag hittade ett kuvert med en bok jag bara timmar innan hade önskat mig på twitter.

Berättelser från Engelsfors innehåller åtta magiska serieberättelser. Hemligheter från det förflutna avslöjas, och även ledtrådar om vad som komma skall. Vi får se gamla berättelser ur nya perspektiv, och får ta del av hittills okända historier. Vi får träffa De utvalda innan händelserna i Cirkeln, och efter händelserna i Eld. Och vi får möta den gäckande Mona Månstråle i egen hög person.

Mats och Sara har jobbat tätt ihop med tre av Sveriges bästa serietecknare: Kim W. Andersson, Karl Johnsson och Lina Neidestam. Mina tre favoriter!

Jag har sparat den till nu, för som med böckerna så vill jag inte att de ska ta slut.

The Lizzie Bennet Diaries

The Lizzie Bennet Diaries är en modern YouTube-version av Jane Austens roman Pride and Prejudice. Lizzie Bennet är här en 24-årig student som bor i Kalifornien och videobloggar om sitt liv. Hon har en mamma som även i denna tid är fixerad vid att hennes döttrar ska gifta sig, en sansad äldre syster och en livlig yngre. Äldre systern Jane kärar ner sig i Bing Lee och Lizzie rantar om den irriterande snobben Darcy.