Inläggen innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.

Tillbaka från ingenstans – Bokbesatt


Efter en lång och jobbig jul så är jag nu tillbaka igen. Låg hela julen med migrän och orkade varken läsa eller göra något annat än må dåligt. Fast nu mår jag bättre. Bloggen fick sig ett nytt namn efter att jag upptäckt att det finns på tok för många bokhyllor som bloggar. Nu är jag BOKBESATT – som jag alltid varit men nu går bloggen under det namnet. Samma innehåll dock. Funderar på att sluta skriva filmrecensioner här och bara göra det på min vanliga blogg men vi får se hur det går. Böcker är ju mitt främsta intresse och nu läser jag på för fulla muggar.

Har läst klart Snökristallens frusna skönhet av Theres Amrén och en recension kommer läggas upp på nyårsafton. Sen ska jag läsa Den odödliga Henrietta Lacks plus några manus till böcker jag fått hem i brevlådan – manus till böcker som kommer ut i januari så ni får vänta till recensionsdagarna på de böckerna. Har ju läst Analys av ett försvinnande bland annat som jag rekommenderar att ni håller utkik efter.

Kommentarer

  1. SaraOtto

    “Den odödliga Henrietta Lacks” försökte jag få tag på ifrån Booked. Kul att läsa recensioner sen. Så jag vet om jag ska köpa den.

  2. Snöfrid

    Hey!
    Jo, jag fick ditt kort. Tack så mycket! Jättefint 🙂 och tack för småprylarna, roligt! Skulle skriva och tacka dig men det hände så mycket att jag helt enkelt glömde bort det.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.