Bokbesatt & Simona Ahrnstedt
Om Bokbesatt:
Jag skapade min första bokblogg 2002 men då kallade jag den för Bookself/Bokhyllan. Av någon anledning så råkade jag radera hela sidan och hade inte möjlighet att göra om allt igen. Så då startade jag Bokbesatt istället. Här kan jag – oavsett vart jag är i världen, logga in på sidan och lägga upp recensioner, nyheter och annat smått och gott om ett av mina största intressen!

Jag är en riktig bok- & filmslukare och när det kommer till min läsning så dras jag först och främst till romantik, skräck, spänning och ungdomslitteratur men jag läser allt som kommer i min väg!

Om Bokbesatt:

Namn: Lotta Mattsson Fröjd
Född: 9 April 1987
Bor: Sollentuna/Uppsala
Sysselsättning: Administratör

Jag är en sån där människa som kan läsa precis överallt och blir helt fast, glömmer tid och rum. Favoritplatserna att läsa på är dock i sängen där det är som mest bekvämt och samtidigt som jag tränar på min motionscykel eller så lyssnar jag på en ljudbok medan jag är ute och promenerar – läsandet gör att det går smidigare att motionera.

När jag inte läser eller gör något annat av mina tusen och en hobbys så jobbar jag, är med min pojkvän och pysslar med mina bloggar. Jag har förutom min bokblogg även en personlig dagbok där jag skriver om lite allt möjligt. Älskar att ta del av nya utmaningar och att få prata och diskutera med nya människor – även om det är ganska nytt för mig som tidigare varit väldigt blyg och tillbakadragen.

2 comments

Svara

Hej! Jag som skriver till dig heter Malin och arbetar på Massolit Förlag. Jag var inne på din blogg och tyckte den var väldigt intressant… därför mailar jag dig. Massolit Förlag är ett relativt nystartat förlag och vi jobbar mycket aktivt med att lansera nya författare, samt i det arbetet med sociala medier. I vårt ”stall” finns från Sverige Stefan Tegenfalk och Johannes Källström. Båda har fått utmärkta recensioner tidigare och är aktuella med nya böcker i höst. Stefan skriver traditionell kriminallitteratur medan Johannes lutar mer åt thriller/skräck. I vinter kommer vi ut med Fay Weldons biografi samt återutgivning av en Hondjävuls liv och lustar. Strax efter det kommer Ian Samson som i England är ett ”hett” kort på mysdeckar himlen. Massolit jobbar som sagt aktivt med olika medier och just runt bokbloggande vill vi bränna extra krut. Min fråga till dig är om jag får skicka läsex utan kostnad för påseende. Du är inte tvingad att skriva något, det står dig fritt, men om du vill plita ned några ord på bloggen, ris eller ros, båda är välkommet, blir vi hemskt glada! Kanske är det så att du inte alls läser någon typ av de böcker vi jobbar med just nu – glöm detta email då! I dags läget erbjuder vi alltså Stefans Nirvana och Johannes Offerrit. Om det känns spännande – maila över din postadress. Tack för att du tog dig tid att läsa mitt email!
Vänliga hälsningar
Malin S Massolit förlag AB

Svara

Nu känner jag igen dig Lotta! Visst talade du om Alice på releasen, var det du som hade läst?

Hejhej från Lina

Svara

E-postadressen publiceras inte. Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.