B O K B E S A T T
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.

TÄVLING: Vinn ett signerat ex av Älskaren från huvudkontoret

tavling-camillagrebe

I samarbete med Månpocket så har jag fått äran att tävla ut ett signerat exemplar av Älskaren från huvudkontoret av Camilla Grebe som precis har kommit ut i pocket.

Jag har inte läst boken än, men är verkligen sugen på att göra det nu! Jag har ju läst en av böckerna hon har skrivit ihop med sin syster och vet ni vem det är så kan ni vinna Grebes signerade bok!

Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar på det här inlägget och svara på frågan om vad Camilla Grebes syster heter.
För extra vinstchans så kan du tipsa om tävlingen på din blogg (lämna i så fall länk till inlägget i kommentarsfältet) eller via social medier (använd hashtaggen #bokbesatt)

På söndag den 28:e februari kl 23.59 så avslutas tävlingen.

Tävlingen är avslutas och vinnare meddelas snart!

51 Kommentarer till “TÄVLING: Vinn ett signerat ex av Älskaren från huvudkontoret

 1. Systern heter Åsa Träff

  Ha en bra dag och hoppas på vinst inte för egen del men som present och överraskningspresent till min sambo vilken läser mycket romaner mm. Själv läser jag enbart faktaböcker. 2. Svar: åsa träff
  Vilket sammanträffande – satt just på tåget och läste om storytel’s vd som Hade ”älsKaren från hUvudkontoret” i lurarna. Han rekommenderade den. 3. Hennes syster är åsa träff. Jag är nyfiken och vill gärna läsa boken 4. Svar : Systern heter Åsa Träff. Boken verkar kusligt spännande , med tanke på omslagsbilden ! 5. hej, camilla grebes siyster heter åsa träff. jag tycker att camilla skriver bra deckare och jag ser verkligen fram emot att ha chansen att läsa ett alldeles eget signerat exemplar. christian 6. Bara så spännande att läsa en bok som skrivits av camilla grebe utan åsa träff. 7. Camillas syster heter åsa. Jag gillar verkligen deras böcker och ser fram emot den här som hon skrivit på egen hand. 8. ÅSa Träff! :) De skriver väldigt spännande böcker ihop! ”Någon sorts frid” är hitintills min favorit av dem. 9. Hej!

  Hennes syster heter åsa träff.

  Hoppas på tur gör bokslukaren Eivor 10. Åsa Träff. Håller tummarna för att jag för en gångs skull har turen på min sida. 11. Svaret är Åsa träff.
  Dessa SYSTRARS böcker är SpänniNgsromaner helt i min smak, så jag gissar att även Camillas bok kommer vara det. Oavsett om jag vinner eller köper den. 12. Hon heter Åsa Träff. Älskar deras böcker! :)
  Ha en fin vecka! Mvh
  Malin 13. Camilla Grebes syster heter ÅSA.

  Vad skönt och se att du inte läser e-böcker. jag älskar det fasta pappers ordet när jag läser böcker. Det ska bli roligt att följa dig här på bokbloggen. nu ska jag ut och handla ”en man som heter Ove”. fortsätt att inspirera – du glädjer många! 14. Camillas syster heter åsa träff. Jag har inte läst något av dem men gör gärna en ny bekantskap. 15. ÅSA TRÄFF HETER CAMILLAS SYSTER!
  hÅLLER TUMMARNA FÖR ATT JAG VINNER, HAR PRECIS KÖPT NY BOKHYLLA OCH DENNA SKULLE PASSA PERFEKT DÄR.

  MVH SOFIA JAKOBSSON 16. Blir också väldigt sugen på att läsa boken! Camillas syster heter Åsa Träff, 17. Vilken spännande bok.
  Den skulle jag vilja läsa.

  Camilla Grebes syster heter Åsa Träff.

  Självklart Tipsar jag om Tävlingen på fb: Frida BergNer

  Hoppas på tur.
  Mvh/Frida B 18. Rätt svar: Hennes syster heter Åsa Träff.

  Hoppas på tur nu så jag har något spännande att läsa i vårsolen som snart är här :) 19. Camillas syster heter åsa. Är väldigt nyfiken och sugen på att läsa boken!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

x( ^^ ;) :´( :| :x :wtf: :roll: :o :no: :love: :lol: :evil: :Zzz: :P :D :? :3 :/ :) :( 8)