Inläggen innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.

helgfragan

Jag är dålig på att delta i bloggaktiviteter, så därför tänkte jag vara med i Mias helgfrågor. Veckans helgfråga är:

Vilka bloggaktiviteter deltar du i?

Jag försöker att hinna med Bokbloggsjerkan och så kör jag gärna Kaosutmaningen, men annars så är jag dålig på att delta i utmaningar och kommentera andra bloggar. Det borde jag jobba på!

Bonusfråga: Har du något husdjur?

Jag har en massa katter! Först så har vi mina två kattbarn i Uppsala hos min pojkvän Staffan. De är adopterade från katthemmet Samvetet och heter Yoshi och Chester (om ni kollar på katthemmets hemsida så hette de Pierre och Bronislaw som kattungar.) I September så fyller de 3 år 🙂

Yoshi & Chester

Sen så har vi mina tre kissar i Sollentuna hos mina föräldrar. Muppe är en rödmaskad Helig Birma som precis har fyllt 16 år och är relativt pigg för sin ålder. Oskar II (Osse) är en brunmaskad ragdoll och minst lika butter som Grumpy Cat, han är 2 år gammal. Minstingen i gänget är Bernard Bumbi som är en bruntabbymaskad Helig Birma som ska fylla 1 år i maj. Muppe fick sitt namn av att han var rätt så Muppig av sig medan Bumbi studsar runt som en Bumbibjörn och hans stamnamn var Bamse… Tidigare så har vi haft flera katter, hund, kanin, marsvin, hamster, möss och sköldpaddor. Alla fina familjemedlemmar, men just katter kan jag inte leva utan.

Muppe Osse Bumbi