Inläggen innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.

Jag läste lite om den här boken på nätet och då jag – som ni vet, har en förkärlek till ungdomsböcker, så blev jag sugen. Är man inte medlem i Barnens bokklubb (tips: där man tydligen kan köpa boken och kassen) så kan man tävla om dem på författarens egna blogg: Onekligen – och då är boken signerad! Jag dras mer och mer till signerade böcker, känns mer på riktigt när man läser en signerad bok. Som om den är skriven för mig (önskedröm… 😳 )

I fyra år har Johan varit kär i sin bästa kompis. I fyra år har han lyckats dölja det. I fyra år har han bitit ihop, lyssnat och spelat intresserad när hon har babblat om sina kärlekshistorier. Men nu går det snart inte längre. Han kommer att explodera.

Johan och Ester har varit bästa kompisar sedan tidernas begynnelse. Först satt de bredvid varandra i sandlådan, nu är de 16 år och sitter bredvid varandra i gymnasieklassrummet på Katedralskolan i Växjö. De vet precis allt om varandra. I alla fall nästan. Det är bara en sak som Johan inte har talat om för Ester – han har varit kär i henne de senaste fyra åren, och tycker inte att det här med bästa kompisar räcker längre. Han vill ha mer. Tyvärr verkar Ester bara ha ögon för den där pinnen med gitarren. Han med hårdrocksfrisyr och slitna converse, som tar henne med till replokalen när utestället har stängt. Adam. Ester får gåshud bara hon hör namnet. Hon förstår inte alls varför Johan tjurar så mycket den här hösten, livet är ju fantastiskt! I alla fall är det fantastiskt fram till den där halloweenfesten, när allt händer på samma gång. När Adam sviker, världen snurrar och Johan inte klarar av att hålla tyst längre …