Inläggen innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.


Ni vet kanske redan att jag älskar något mer än böcker och film… paket! I går så låg det en liten avi och väntade i brevlådan, mitt paket i vårbytet, så jag hoppade upp på cykeln och trampade iväg till mitt utlämningsställe.

När jag kikade ner i det gröna kuvertet så tänkte jag “vad är det här för något?” och oj vilket paket! Som ni ser på bilderna så fick jag Wuthering heights (Svindlande Höjder) av Emily Brontë på engelska som jag längtat efter att få läsa – det är ju en klassiker man inte får missa! Bokvännens favorit var Flickorna från Riyadha av Rajaa Alsanea som jag också har velat läsa men inte hunnit lägga upp på önskelistan. Riktigt kul sammanträffande.

Sen var det både choklad; Tarragona från Den Officiella Bröllopsserien och skorpor med pistasch och mandel (skrev jag att jag verkligen gillar pistasch? tror inte det…) som smakade som en sån där god vetelängd – ihop med chokladen var det supersmaskigt. Fick gömma allt i skafferiet så att jag inte skulle äta upp allt på en gång. Tänker ju på vikten 😀 Fina scrapbookblommor som jag ska hitta något kreativt att använda dem till. En stor bok till; Blomsterinspiration av Helene S Lundberg som innehöll både bra tips och en massa fina bilder! Plus ett handskrivet kort och en liten nyttig kokbok; Smarta Billiga Matboken av Lotten Thörngren. Många bra tips även där – är ju inte den bästa kocken precis så det ska bli kul att testa nya snabblagade maträtter.

Ett riktigt bra och välfyllt paket som passade mig perfekt. Ska sätta igång med böckerna så fort jag läst klart de jag håller på med just nu. Tack så hemskt mycket!

PS. Vart får man tag i fler såna skorpor? DS.