Bokhyllan lockar

Det var ett tag sen sist. Jag har läst på tok för mycket serier på sistone, inget jag kan recensera då de flesta serier är oändligt långa och fortfarande inte avslutade. Håller på och läser ett par böcker samtidigt just nu dock. Så när jag är klar med alla så kommer det recensioner.

Är pank nu så jag plöjer igenom alla recensionsex jag fått hem. Det är så skönt att sitta inne i värmen och läsa nu när det börjat bli mörkt och höst. Tända ljus igen! Underbart.

Gratis till bokmässan för bokbloggare

I samarbete med Bokmässan bjuder Bokbussen dig som är bokbloggare på resa och entré till mässan lördag den 24 september, med avgång kl 06.00 från Cityterminalen i Stockholm. Liksom förra året är det först till kvarn som gäller.

Anmäl dig här

Bokbussen avgår från Stockholms Cityterminal lördagen den 24 september klockan 06.00. Resan börjar med att du bjuds på en enkel frukost och därefter sker en rad aktiviteter innan vi är framme i Göteborg runt klockan 12. Bussen är utrustad med gratis trådlöst internet och entré till Bokmässan ingår till alla passagerare.