Inläggen innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.Blev jätteglad när jag fick hem ett paket med boken Drömgångare av Samantha Shannon, en bok jag inte hört talas om tidigare men nu när jag läst om den så passar den ju mig perfekt! Övernaturliga förmågor, kvinnlig huvudperson, utspelar sig i en mycket annorlunda framtid, fantasy & sci-fi.

Spännande helt klart. Hösten är full av bra böcker och den här kommer jag sätta tänderna i snart. Tack Modernista!

Paige Mahoney vet inte själv gränserna för sin förmåga. Hotad i en kontroll i t-banan råkar hon döda en vakt. Att undkomma kommer i princip att vara omöjligt. Ingen är efterlyst av Scion särskilt länge.

Året är 2059. Det är tvåhundra år sedan Scion inrättades i Storbritannien; som ett säkerhetssystem, men alla vet vad det i själva verket är – en ockupationsmakt, ett växande imperium.

Sedan hon var 16 har Paige arbetat åt Jaxon Hall i Londons kriminella undre värld. Hennes jobb är att skaffa information genom att bryta sig in i folks medvetanden. Paige är nämligen klärvoajant och därtill av en ytterst sällsynt sort: hon är drömgångare. Enligt Scion begår hon högförräderi bara genom att finnas till.

Exakt hur åtråvärd hon är för sin fiende kommer hon tids nog att bli varse.