Inläggen innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.



För någon vecka sedan så var jag och en vän inbjudna till en bokmingelkväll hos Kalla Kulor Förlag där vi fick mingla runt (vi satt mest i soffan då vi är rätt bekväma av oss) och smaka på bubbel och snittar. Förlagschef Hans-Olov Öberg presenterade våren och höstens nyheter och det blev en riktig myskväll med andra bloggare och trevligt branschfolk – var ni där så får ni gärna kommentera.

Jag måste erkänna att jag inte läst en enda bok från förlaget tidigare trots att de funnits sedan 2001 men det ska det bli ändring på nu! Presidentens hatt av Antoine Laurin verkar intressant och jag blev tipsad om Sarah Dessen så hennes böcker får jag leta upp 🙂



En ny kokbok är på gång. Med tema köttbullar! Det ni! Det var så fruktansvärt goda snittar att jag tog minst en för mycket ihop med vinet. De inlagda köttbullarna på en bit knäcke med skivad potatis och gräddfil var helt fantastiska och så fort jag kan ska jag ta reda på receptet.


Väldigt snyggt arrangerat med skrivmaskinen och skelettet <3

Under kvällen visades filmen Funny Face med Audrey Hepburn på projektorn textad på franska. Jag har inte sett filmen men blev väldigt sugen nu även om jag inte förstod ett dugg av handlingen.


Med oss hem fick vi ingen “goodiebag” (en term som förlaget ogillar) utan en fröpåse med spännande nyheter från förlaget. Bära leggings i januari av Sara Stille ser jag fram emot att ta del av, en bok skriven av en riktigt stark tjej som fått stå ut med mycket. Folkhemsrysaren Inga kelgrisar, inga styvbarn som kommer ut i april är även det en bok jag kommer kasta mig över. Bokrecensioner på böckerna kommer upp på Bokbesatt så fort jag har möjlighet och recensionsdatum är nått.

Tack till alla inblandade för en underbar kväll och för inbjudan, hoppas vi ses snart igen!