Arkiv för

Köade för Harry Potter i Uppsala

CUEJ9678

Som den bokbesatta nörd jag är så var jag självklart vid The English Bookshop i Uppsala den 30:e-31:a juli och köade med alla andra Harry Potter-fans för den senaste “boken”. Det var riktigt trevligt även om jag inte hann vara med i frågesporten och inte vågade klä ut mig (hade faktiskt en outfit redo) då jag gick dit själv. Fick i mig lite gott te och en bulle som det bjöds på. Jag fick sedan med mig boken lite efter 01:01 då den började säljas. Den är givetvis redan utläst och en recension kommer snart 😉

Vinn Du, bara av Anna Ahlund

du-bara

Hos Bokhuset kan man just nu vara med och tävla om boken Du, bara av Anna Ahlund. Det är en bok jag inte lyckats få som recensionsex, så jag är jättegärna med och tävlar.

Tävlingen avslutas den 12/8 kl 18.00.

Du, bara är en romantisk och hjärteknipande historia om sextonåriga John som blir kär i den två år äldre Frank. Frank är oturligt nog redan är tingad av Johns storasyster Caroline. Och Caroline är van att få som hon vill. John är van att backa, men det tänker han inte göra nu. Dessutom har Frank en egen vilja. Och ett krossat hjärta i bagaget, vilket krånglar till saker.

Bokbesatt.se