Inläggen innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.

image

I fredags så var jag på ännu en trevlig barnboksfrukost i Stockholm, denna gång hos Bonnier Carlsen! Jag kom dit tidigt och hann prata en hel del med några av författarna för ovanlighetens skull. Brukar annars bara hålla mig i ett hörn och heja på alla bokbloggare jag känner igen sedan tidigare (blyg!) Träffade trevliga Ann-Karin och Vanna innan deras presentation och fick en god frukost bestående av en macka, en smoothie och kaffe. Mycket välbehövligt då jag knapp hade vaknat vid 8 på morgonen.

Böckerna som presenterades var; Vanna Rosenbergs Singers melodi, Martin Widmarks Lilla Sticka i landet Lycka, Lisa Moronis Kurrans skatt (men hon var hemma sjuk tyvärr), Anna-Karin Garhamns Puck går till frisören och Puck flyger flygplan och Marie Oskarssons Kalas och katastrof.

Jag tänkte ta och presentera böckerna i ett separat inlägg när jag har läst igenom alla, för lite korta omdömen och rekommendationer 🙂 Men vi fick alla med oss böckerna hem och några signerade. Av Vanna fick jag även CD:n Singers melodier med låtar hon skrivit om/med Singer och alla karaktärer i boken. Den ser jag fram emot att spela upp och sedan föra vidare till en yngre läsare 😉