Inläggen innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.

160301-05

160301-04

Jag köpte på mig en hel del böcker på bokrean i år både på nätet – som ni ser på bilderna – och i bokhandeln. Tyvärr tycker jag att bokrean är ganska fattig på böcker för unga vuxna, det fanns ett par stycken men det var väldigt snålt med ungdomsböcker. Några böcker på engelska fanns det, men även där var det snålt jämfört med tidigare år då det funnits mycket manga, andra serier och just ungdomsböcker.

Nu hittade jag en hel del att läsa ändå och då jag nästan enbart köper böcker på bokrean (för dyrt annars) så känns det inte helt misslyckat. Bokhyllan är full och jag kommer behöva skänka bort många titlar jag har läst så småningom. Eller kan man byta bort dom istället?

Ska ta och göra en lista över alla böcker jag vill bli av med (hur gör man med recex förresten, får man ge bort dom?) och lägga upp den på bloggen så är det bara att skriva till mig om ni vill byta till er någon. Säljer inte böcker då det blir för små summor för att vara värt besväret. Bättre att få en ny bok att läsa som betalning eller skänka dom till välgörenhet. 🙂