Inläggen innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.

En enkät som jag hittade inne hos C.R.M. Nilsson blir trevligt att svara på nu i helgen 🙂

1. Brukar du läsa mer eller mindre, eller som vanligt på hösten?

Jag läser oftast mer på hösten då det är en speciell känsla att tända en massa ljus, krypa upp i soffan eller sängen (äger fortfarande ingen läsfåtölj!) med en kopp te (försöker dra ner på kaffet) och en spännande bok.

2. Läser du samma typ(er) av böcker som under övriga delar av året, eller läser du något speciellt på hösten?

På hösten så blir det nog lite extra romance, men framförallt böcker som har jultema nu inför julsäsongen. Det är samma sak med filmerna jag tittar på, det blir mest romance, kostymdraman och julfilmer på hösten/vintern.

3. Beskriv den ultimata höstläsningsplatsen.

Som jag skrev tidigare så är det trevligt i soffan eller sängen, men den ultimata höstläsningsplatsen är ändå i badkaret. Det är där jag läser mest och är man frusen av sig så kan man bara fylla på med varmvattnet om det börjar bli kallt. De flesta lägenheter har ganska dålig uppvärmning och då är badet skönaste platsen för att läsa!

4. Berätta om en bra bok som utspelar sig på hösten!

En av mina favoritböcker Den hemliga trädgården utspelar sig till viss del på hösten. Både boken av Frances Hodgson Burnett och filmen från 1993 är något man borde läsa och se nu i höst!

5. Vilken bok ser du mest fram mot i höst?

Blackmoore av Julianne Donaldsson, då det är min absoluta favoritgenre. Romance på 1800-talet var grejer det, eller åtminstone den här fiktiva romantiken 🙂