Inläggen innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.

Så här fint var rummet på STF Göteborg City Hotell & Vandrarhem, men 2019 så blir det Gothia Towers (redan bokat!)

Jag försökte hinna med flera bokfrukostar samtidigt och lyckades sådär med det då jag gick vilse på vägen till mässan och kom för sent till barnboksfrukosten som jag sett fram emot.  Men Bonniers hann jag med och blev väldigt sugen på att bättra på mitt minne bland annat.

Vem älskar inte Mumin?! Det finns ingen åldersgräns på det trollet!

Hoi hade tack och lov en frukost lite senare, så den hann jag med. Så ödmjuka författare och Niclas är en stor favoritmoderator sedan tidigare år på bokmässan.

Simona var givetvis populär på mässan. Man fick knappt plats framför scenen.

Jag fick en inbjudan till minglet innan Årets bok av Bonniers bokklubbar och även om jag är världen sämsta minglare när jag tvingas dra runt på en resväska full med böcker, så var det riktigt roligt att få vara med. Tack för den fina inbjudan!

Titti, som var konferencier, tittade fram bakom ballongerna så jag tog en liten bild jag med.

Nina Lykke kom på tredje plats med sin bok Nej och åter nej (Wahlström & Widstrand.)

Lina Bengtsdotter hade näst flest röster och kom på andra plats med den spännande Annabelle (Forum.)

Niklas Natt och Dag tackade och bockade för vinsten i Årets bok 2018 med 1793 (Forum.)

Innan jag sprang iväg mot tåget som skulle föra mig tillbaka till Stockholm så hann jag med ett underbart mingel med romanceälskare. Lovereads bjöd in till samtal med flera författare och bokbloggare. Jag hade supertrevligt och ville inte gå därifrån, men tyvärr så hade vi begränsat med tid och blev utslängda efter att jag bedyrat min kärlek till flera av författarnas böcker.

Jag hann knappt äta något, men det fanns mycket gott på bordet.

Med mig på tåget så hade jag en överfull väska och ett glatt humör. Jag älskar bokmässan även om det är stressigt och ganska dyrt. 2019 så kommer jag att ta med en större väska då man får ha med sig en som är max 80x50x35 cm på MTR Express. Ses vi där?