Det senaste från Instagram

Måste erkänna att jag gjorde en liten glädjedans när jag såg att mina ord fick vara med på ena omslagsfliken i Sikta högt ❤ Det händer inte varje dag!???
#siktahögt #lovereads #heléneholmström #bokbesatt #bookstagram

Jul på menyn

Jul på menyn
Originaltitel: Coming Home to the Comfort Food Café
Författare:
Utgiven: 2019
Sidor: 300
Format: Inbunden, Ljudbok
ISBN: 9789177712268
Goodreadsbetyg: 4.36
Välkommen tillbaka till Café Havsbris där man alltid kan hitta tröst och nybakat! När Zoes bästa vän Kate dör i bröstcancer vänds hela hennes värld upp och ner. Från att ha varit Kates snurriga granne som knappt kan hålla en blomma vid liv, har hon nu plötsligt ansvar för väninnans sextonåriga dotter Martha. Tillsammans flyttar de till byn Budbury, vid Devons vackra kust. Kanske kan havsbrisen och lugnet hjälpa dem läka efter den stora tragedin? Och som tur finns Café Havsbris det lilla fiket på klipporna där brustna hjärtan och vilsna själar kan samsas om bakverken och utsikten. Och flytten ser ut att göra Zoe och Martha gott. Fram till dagen då Marthas mystiska pappa dyker upp i Budbury och ställer allt på ända igen.

I Jul på menyn så får vi återse gamla favoriter och följa en ny familjs första möte med Budbury och Comfort food café.

Det här är en fristående bok, men i ordningen så som Debbie skrivit serien så är det här bok tre och bok två heter Christmas at the Comfort Food Cafe. Det är mycket underligt att förlaget har valt att hoppa över boken där Becca och Sam får till det, då de väntar sitt första barn i Jul på menyn.

Jag får kanske på grund av det ingen riktig julkänsla under läsningen och det är på tok för lite mat och bakverk för att vara en bok som kretsar kring ett café, men det är en stämningsfull feelgood i övrigt. Jag gillar ändå de här böckerna då det är lättsmält och sött, fullt av fina karaktärer och familjeproblem som gör läsningen intressant. Det är bara tråkigt att vi inte fick ta del av hela historien med Becca och Sam.