Adventskalender – Lucka 2

I lucka nummer två så ligger två exemplar av Vinter på Klarudden av Anna Sundbeck Klav samt två omgångar mörk delikatesschoklad från anrika Ahlgrens konfektyr. För att ha chans att vinna så är allt du behöver göra att följa författaren på Instagram. Lycka till!

Vinter på Klarudden av Anna Sundbeck Klav

Höstvindarna har dragit in över Öland där Johanna bor i sin farbrors gamla hus på Klarudden. Det har blivit en vana att bära in vatten och elda i kakelugnarna, och minnet av det kraschade äktenskapet gör inte längre lika ont.

I väntan på att den nya tillvaron ska falla på plats hankar Johanna sig fram på ett vikariat på lokaltidningen. Relationen till grannen Niklas är lika odefinierad som karriären. Han är ju så irriterande – så varför återkommer han hela tiden i hennes tankar?

Allt ställs på sin spets när en berömd jazzsångerska kommer tillbaka till ön, och dessutom dyker Johannas son upp och är minst lika vilsen som hon själv. Ett oväntat fynd leder till en ny bekantskap och en lika oväntad insikt om vad Johanna faktiskt vill med sitt liv. Nu gäller det bara att den som har väntat på henne fortfarande finns kvar.

HÄR TÄVLAR DU:

Gå in på @Bokbesatt och tävla i dagens lucka där.

Den här luckan är öppen fram till och med 23:59 ikväll. Tävlingsregler hittar ni här.