Inläggen innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.

Adventskalendern 2021 - Lucka 2 Andra luckan innehåller två riktigt bra böcker från cozy crime-serien om Cilla Storm, Blå, blå höstvågor och Kalla, vita vinternätter av Christoffer Holst plus lite läsgodis.

Blå, blå höstvågor av Christoffer Holst

Hösten har kommit och Cilla Storm arbetar som kriminalreporter på en podcast. Hon bor tillfälligt hos sin bästis och dricker ofta vin med Rosie, grannen från Bullholmen. Men relationen med den charmiga polisen Adam känns oklar. Varför har han så svårt att bestämma sig?

På det nya jobbet får Cilla i uppdrag att nysta i vad som hände societetslejonet Laila Damm, som försvann spårlöst 1988. Spåren leder Cilla tillbaka ut i Stockholms skärgård. Samtidigt anländer skådespelerskan Ella Svensson till Nordirland för att ta hand om sina föräldrars dödsbo. Där hittar hon något som får henne att snabbt återvända till Sverige. På ett kallt och blåsigt Bullholmen korsas Cillas och Ellas vägar, och snart uppdagas öns mörka förflutna.

Kalla, vita vinternätter av Christoffer Holst

Det är december och snöslasket i Stockholm är avgasgrått. Cilla Storm trivs som kriminalreporter men lider av skrivkramp. När vännerna Zacke och Jonathan bjuder med henne till deras nyköpta sportstuga i idylliska Idre ser hon chansen att fly storstaden och komma i julstämning. Ännu trevligare blir det när väninnan Rosie följer med. Men redan första dagen hittas en ung man död i den populära fjällanläggningen. Snart börjar Cilla och Rosie nysta i fallet, och spåren leder dem till ett lyxhus där en välbärgad och mytomspunnen familj huserar …

HÄR TÄVLAR DU:

Gå in på @Bokbesatt och tävla i dagens lucka där.

Den här luckan är öppen fram till och med 23:59 ikväll. Tävlingsregler hittar ni här.