Inläggen innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.

Bokhyllans nya maskot!


Jag tog en bunt av mina samlarfigurer från japan, nendoroids. Små kroppar, stora huvuden, Chibi-stil. Det blev många delar, men jag valde ut de jag tyckte bäst om och satte ihop det till en ny figur, Mayura, May här. Innan jag valde henne som maskot så testade jag några andra men de började äta på böckerna (se kommande bilder) så de blev utbytta.

Förhoppningsvis kommer ni få se mer av May i framtiden här på bloggen.

Kommentarer

 1. Miriam

  ÅH älskar dom figurerna. Stört söta ^^

  Vart köpte du dem? (har bott i japan plus varit där en gång efter och kommer med all säkerhet åka dit på besök igen) Köpte du dem där eller på nätet?

 2. Miriam

  Alltså för att förtydliga mig, i vilken butik?
  Har hittat några, men inte så många eller i så fina som jag velat, kanske ser större ut på bild, men den jag har, som jag gissar är av det märket är ganska liten. Är det i samlarlådor där man får en slumpvis?

  1. Post
   Author
   Deliquate

   Svar: Hej, jag har köpt de flesta från Hobby Search (http://www.1999.co.jp/eng) men har testat svenska Okaeri.se också då man slipper den jobbiga tullavgiften (fick betala 50 kr i tull på en sak som kostade 150 kr senast…) Har inte varit i Japan än, men det är en drömresa som jag kommer försöka få till i framtiden – måste då ha mycket pengar så att jag kan köpa allt jag vill 😛 Nendoroids är ca 10 cm höga och Petit Nendoroids är ca 6,5 cm. Är det en Petit du har då? Jag har två små och hela 11 st stora plus en hel del figma och vanliga PVC figurer 🙂 Sen har jag förhandsbokat på tok för många… Jag är lika galen i böcker som jag är i japanska samlarfigurer hehe

 3. Miriam

  Aha då fattar jag, jo jag måste ha den lilla då. De stora verkar finare, mer detaljer ^^

  Farligt farligt…. nu kanske jag spenderar pengar på det också.. Inte lätt som du säger att vara besatt av både böcker och samlarfigurer ^^

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.