Inläggen innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.


Fick hem ett färskt vårnummer av nya Books&Dreams och jag blev ombedd att skriva lite om vad jag tyckte om den.

Först och främst så tycker jag att omslaget är fint. Elsa är sockersöt och färgerna tilltalar.  Innehållet har dock lite att önska, det tog ett bra antal sidor innan jag hittade något intressant och det intressanta är Topp 10, vårens snackisar. Jag älskar listor och den här var bra.Efter det var det en intervju med Michael Connelly vars böcker jag aldrig läst och förmodligen aldrig kommer att läsa. Jag är inte helt förtjust i layouten. Det blir för mycket text på liten yta. Läser jag en tidning vill jag läsa en tidning och inte en bok. Det finns inget i intervjun som fångar mig tack vare detta. Många författarintervjuder i tidningen är likadana. Som om de följt en mall vilket bara är tråkigt och fantasilöst.

Tidningen känns som om den är på väg i rätt riktning men det är de långa och i mina ögon rätt tråkiga intervjuerna som drar ner på betyget och mitt intresse. Om det hade varit mer som Elsa Billgrens uppslag fast med lite mer text då så hade det fungerat. Sen älskar jag bokhylle-inredningen – tyvärr med på tok för dyra bokyllor. Varför inga tips om hyllor för under 500-lappen och hur man gör det bästa för lite pengar.

Bästa artikeln/intervjun vad den med Flippin’ Burgers Jon. Kul med recept också. Där har jag för övrigt varit och ätit. Långa köer och väntetider…. Boktipsen för unga var också bra. Så sammanfattningsvis så tycker jag att vissa bitar var bra men det här är ingen tidning jag kommer prenumerera på.

betygbetygbetyg0betyg0betyg0

Jag kommer börja sätta ut betyg på böcker från och med nu. För er som inte orkar läsa hela recensioner 😉