Inläggen innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.

Helgfrågan

Bokmässan är över och visst var det mer besökare än förra året men inte så extremt många. Det var 8000 mer än 2017 och jag lovar att de var på lördagen allihopa.” – Mia

Fick du med dig någon bra bok från bokmässan i år?

Jag fick med mig massor med bra böcker från Bokmässan. En hel kasse från Hoi, som är ett av mina favoritförlag tack vare alla fina människor jag har haft kontakt med genom åren.

Bonnier bjöd på god frukost och en blandad goodiebag.

Det här böckerna köpte jag då jag ville passa på att stödja några av mina favoriter som jag fått recensionsex av tidigare. Bokmässan är en av få gånger då jag ser till att ha råd att köpa böcker för att spara. Annars så skänker jag de flesta till välgörenhet efter att jag läst ut dom – delad glädje är dubbel glädje!

Jag hittade en överfull bokbytarhylla på hotellet och snodde åt mig två ex så att det skulle bli mer plats för nyheter. Jag kommer att lämna två böcker i en bokbytarhylla i Stockholm sen för att kompensera för mitt tilltag. Om du vågar är uppföljaren till Sylvia Lidén Nordlunds bok om Mia, den har jag sett fram emot att läsa länge!

Plus en hel del bokmärken, pennor och rabattkoder. Tyvärr så gällde koderna bara en kort tid efter bokmässan.

Här är alla högarna med böcker!

Jag köpte två pins också med motiv tecknade av Elise som förutom att hon delar födelsedag med mig, är en favorit sedan flera år tillbaka. Så talangfull!

Bonusfråga: Vad ser du framemot i höst?

Att få börja jobba igen! Och att få ta fram julsakerna haha, behöver lite ljus i mörkret nu och lite ljusstakar och stjärnor gör susen! Det är en hel del bokevent också i höst och jag hoppas att jag blir bjuden på fler och att Kim kan följa med på några också!

Helgfrågan kommer från Mias bokhörna.