Arkiv för

August 25, 2016 at 06:26PM

Fick precis ett mail om att bokförlaget Forum inte kan bistå min bokblogg med ett recex vilket kändes lite deppigt då jag alltid ser fram emot @simonaahrnstedt underbara romance och hade velat läsa den innan releasen. Men det är inte hela världen så länge det blir fler böcker 😉 Har ni hunnit läsa era recex än? Hur är den här fristående delen i serien tycker ni?

Vill helst ha boken i hyllan här hemma, men när pengarna är slut (arbetstränar som sagt nu och får då ingen lön) så finns det alltid bibliotek. Fast jag vågar inte läsa böcker jag lånat i badet (har aldrig blött ner någon bok dock) där jag oftast intar min dos av romance.

Bokreleasefest på Stallmästaregården

Igår var det verkligen en kväll för romance då jag var inbjuden till Stallmästaregården och releasefesten för Lina Forss första romancebok. På plats fanns även Romancepodden (härliga tjejer!) som gjorde en liveinspelning på plats och många bokbloggare närvarade (jag tänkte göra en liten länklista i kommande inlägg så kommentera gärna er bloggadress om ni var där) samt Simona Ahrnstedt som också släpper ny bok nu. En enda risk, som jag hoppas kunna få ett recex på då jag har läst alla hennes böcker utom en, romance är verkligen ett guilty pleasure som jag inte skäms för!

Jag lägger upp fler bilder från eventet senare idag efter jobbet.

Köade för Harry Potter i Uppsala

CUEJ9678

Som den bokbesatta nörd jag är så var jag självklart vid The English Bookshop i Uppsala den 30:e-31:a juli och köade med alla andra Harry Potter-fans för den senaste “boken”. Det var riktigt trevligt även om jag inte hann vara med i frågesporten och inte vågade klä ut mig (hade faktiskt en outfit redo) då jag gick dit själv. Fick i mig lite gott te och en bulle som det bjöds på. Jag fick sedan med mig boken lite efter 01:01 då den började säljas. Den är givetvis redan utläst och en recension kommer snart 😉

Vinn Du, bara av Anna Ahlund

du-bara

Hos Bokhuset kan man just nu vara med och tävla om boken Du, bara av Anna Ahlund. Det är en bok jag inte lyckats få som recensionsex, så jag är jättegärna med och tävlar.

Tävlingen avslutas den 12/8 kl 18.00.

Du, bara är en romantisk och hjärteknipande historia om sextonåriga John som blir kär i den två år äldre Frank. Frank är oturligt nog redan är tingad av Johns storasyster Caroline. Och Caroline är van att få som hon vill. John är van att backa, men det tänker han inte göra nu. Dessutom har Frank en egen vilja. Och ett krossat hjärta i bagaget, vilket krånglar till saker.

Bokbesatt.se