En midsommarnatt

En midsommarnatt
Originaltitel: En midsommarnatt
Författare:
Utgiven: 2019
Format: Ljudbok, E-bok
ISBN: 9789178292233
Goodreadsbetyg: 3.69
Alice Norberg har lämnat livet i Stockholm bakom sig och återvänt till sitt föräldrahem. Utan vare sig jobb eller pengar är hennes mål att skapa en ny tillvaro åt sig själv och sin son. Med sin nyvunna frihet är kärlek det sista hon tänker på. Men närmaste grannen, mjölkbonden Noa Lundkvist, har helt andra planer … Noa var bara femton när den fyra år äldre Alice övergav landsbygden för huvudstaden. Nu är hon tillbaka och Noa inser att hans tonårsförälskelse inte har mattats utan växer sig starkare för varje gång de ses. Och den här gången tänker han inte låta henne komma undan. I sin tredje utgivna roman bjuder Sara Dalengren på kärlek, längtan och framtidsdrömmar. En midsommarnatt är en somrig romance i charmig landsbygdsmiljö.

Jag har älskat böckerna som Sara skrivit i genren paranormal romance och har väntat länge med att läsa En midsommarnatt då det är vardags romance, något som jag är väldigt kräsen med. Men Sara lyckades få mig fast igen och väckte min längtan efter sommaren och livet på landet till liv igen efter den kalla hösten och snöfria vintern.

Nu när det kommit en fristående fortsättning så passade jag på att lyssna på ljudboken, som är inläst av Lisa Ahnlund, och det var en berg- och dalbana av känslor. Mycket rädsla och oro som tack vare kärleken och tryggheten hos de fina människorna på landet hjälper Alice att komma till ro. Jag hoppas få läsa ännu fler böcker av Sara, mer kvalitetsromance eller vad hon än känner för att skriva!