Våreld

Våreld
Originaltitel: Våreld
Förlag:
Utgiven: 2020
Sidor: 429
Format: Danskt band
ISBN: 9789188487513
Goodreadsbetyg: 4.29
En antologi fylld av paranormal romantik. Fly från kyla och mörker och värm dig med kärleksfulla möten, tårdrypande återföreningar och stormande känslor som sträcker sig över tid och rum. Kasta dig in i en spirande romans, upplev längtan och känn lågan från gammal kärlek som aldrig falnar. Bevittna hur sagor blir till verklighet och dröm dig bort. I drakens ögon av Mimmi Jacobsson Drömvandrare av Emelie Beijer Född att stickaut av Anna Alemo En vän i natten av Jenny Töredal Nyckeln till ditt hjärta av Nellie C. Lind När ett stilla hjärta slår av Maria Arell Hon från havet av Rikard Slapak Asterion av Maria Lindgren Grannen av Astrid Ahlberg Havets sång av Sara Dalengren Näcken av Lina Davidsson Tills vi ses igen av Sanna G. Ståhl Tid för kärlek av Martin Johansson En ny natt gryr av Melanie Larsson En natt med dig av Gabriella P. Kjeilen

Det här är en underbar bok fylld med flera underbara noveller som jag önskar hade varit fullånga romaner! Det behövs verkligen mer romantisk fantasy på svenska, det är en bristvara helt klart. Om man vill läsa lite sexigare, men ändå fin och smart romance så rekommenderar jag verkligen den här novellsamlingen.

Adventskalender – Lucka 3

I dagens lucka så kan du vinna ett riktigt juligt paket. Paketet innehåller pocketboken Brutna ben och brustna hjärtan – en alldeles omöjlig jul av Maria Ernestam, en påse med det bästa julgodiset Juleskum, en juldoftande badbomb i form av en pepparkaksgumma samt en återfuktande sheetmask som får dig att se ut som en jultomte!

Brutna ben och brustna hjärtan – en alldeles omöjlig jul av Maria Ernestam

Ingenting går riktigt Lisbeths väg i livet. Hon tycker visserligen om sitt lilla hus vid havet och trivs som lärare i Frillesås. Dessutom är hon singel, vilket trots allt är bättre än att vara olyckligt kär.

Men veckorna före jul blir allt bara värre. Skolans rektor vill peta henne från idrottstimmarna och anställa en manlig alpin mästare. Gamle pojkvännen dyker upp och är trött på sin glamorösa flickvän. Lisbeths syster vill till sin makes fasa föda fjärde barnet hemma och bästa vännens dotter får problem med polisen. När sedan köket måste rivas upp är olyckan fullständig, och till råga på allt ska släktens stora julbord serveras redan klockan elva.

Brutna ben och brustna hjärtan en alldeles omöjlig jul är en rolig och varm berättelse om de förväntningar vi har på oss själva och andra. Om ensamhet och vänskap, om vita och svarta lögner. Om ovanliga knep för att få det man vill ha. Och om att kanske hitta kärleken, men framför allt sig själv även när det lackar mot jul.

HÄR TÄVLAR DU:

Gå in på @Bokbesatt och tävla i dagens lucka där.

Den här luckan är öppen fram till och med 23:59 ikväll. Tävlingsregler hittar ni här.