Inläggen innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.

Adventskalender 2021 – Lucka 13 Glad Lucia på er! Dagens lucka är i samarbete med Eli Åhman Owetz och innehåller Brevvännerna, som kommer personligt signerad och inslagen. Brevvännerna kom tvåa i Årets bok 2020 och de firar faktiskt lucia, jul och nyår i boken. I maj nästa år så kommer nästa del i Söderbergasviten, Sommaren då katten flyttade, som jag verkligen ser fram emot!

Brevvännerna av Eli Åhman Owetz

Vid första anblick har Malin allt man kan önska sig. Ändå är hon inte lycklig. Hennes äktenskap går på rutin och hon saknar närhet och någon att prata med. Veckans höjdpunkt är när bokbussen kommer till byn och romanerna som hon kan fly verkligheten med. Erik har nyligen flyttat från Stockholm till idylliska Roslagen efter att ha hamnat vid ett vägskäl i livet. I en lånebok hittar han av en slump några utrivna sidor ur ett anteckningsblock. De handskrivna orden om förlust och längtan gör honom nyfiken. Vem är kvinnan som har skrivit dem?

En anonym brevväxling, via bokbussen, tar sin början. Sakta växer allt starkare känslor fram mellan två människor som vågar öppna sig förvarandra. Men kan man verkligen falla för någon man bara brevväxlat med? Och hur vet man om det är rätt att riskera allt för att följa sina känslor?

HÄR TÄVLAR DU:

Gå in på @Bokbesatt och tävla i dagens lucka där.

Den här luckan är öppen fram till och med 23:59 ikväll. Tävlingsregler hittar ni här.